Het grootste aanbod stalen en lichtmetalen velgen

Profile Car & Tyreservice heeft het grootste online aanbod lichtmetalen en stalen velgen van Nederland. Of het nu gaat om 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren of velgsloten: bij Profile krijgt u altijd passend advies en de beste aanbieding. 

Aankomende winter goed voorbereid zijn?

Voor de aankomende winter ook de juiste velgen in huis hebben voor uw auto? In de nieuwe actie is het nu mogelijk om nieuwe velgen in combinatie met winterbanden te halen voor een aantrekkelijke prijs. 

Lichtmetalen of stalen velgen: bepaal zelf de uitstraling

Met velgen kunt u het verschil maken. Zilver, zwart, antraciet of oranje: alles is mogelijk. U bepaalt zelf welke uitstraling het beste bij u en uw auto past. 
Lichtmetalen velgen  of aluminium velgen zijn echte blikvangers voor uw auto. Ze geven uw auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk en zijn bovendien licht in gewicht en roestbestendig. 

Zoekt u goedkope velgen? Dan kunnen stalen velgen een slimme optie zijn. U vindt in ons assortiment verschillende betaalbare velgenmerken. 

Combineer montage velgen met een bandenwissel

Verruilt u uw zomerbanden voor winterbanden? Of bent u om een andere reden toe aan nieuwe banden? Dan kan het slim zijn om uw bandenwissel te combineren met het monteren van uw nieuwe velgen. U betaalt voor de montage van uw velgen niets extra en u staat in een half uur tot een uur weer buiten met uw nieuw velgen en banden. 

Prijs bandenmontage

Bij Profile staan we voor kwaliteit. Wij monteren en balanceren uw autobanden met de grootste aandacht en vakkundigheid.

Wij bieden u verschillende opties:

  • Pakketprijs montage nieuwe banden 12" t/m 14": vanaf 22,95 per band 
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 15" t/m 17": vanaf 25,95 per band 
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 18" t/m 23": vanaf 29,95 per band 
  • Voor runflatbanden geldt een toeslag van € 7,00 op het montagetarief.

De genoemde prijzen gelden voor banden die bij Profile Car & Tyreservice zijn gekocht.