Bespaar op kosten auto onderhoud door regelmatige controle

Voorkom pech en pittige rekeningen. Laat onze specialisten uw auto onderhouden. Voor een kleine beurt of een grote beurt; u kunt altijd bij ons terecht. Met goed onderhoud voorkomt u onveilige situaties op de weg, bespaard u op dure reparaties en verlengt u de levensduur van uw auto.

We stempelen het onderhoud keurig af in onderhoudsboekje van uw auto. Daardoor heeft uw auto een overzichtelijke onderhoudshistorie. En dat zorgt ervoor dat uw auto bij verkoop meer waard is.

 

Kosten onderhoud auto

De kosten van het onderhoud hangen ook af van het merk, het type en het bouwjaar. We nemen van tevoren alles goed met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Pas nadat u akkoord heeft gegeven, gaan wij aan de slag. Wilt u meer weten over de kosten? Vraag dan direct een offerte aan voor het onderhoud van uw auto.

Kleine onderhoudsbeurt, snel op weg

Bij een kleine beurt controleren wij uw auto op meer dan 25 punten. We checken nauwkeurig uw autobanden, uitlaat, schokdempers, remmen, filters en ruitenwissers. We controleren ook of de lampen nog wel goed afgesteld staan, we vullen de vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter.

 

Wanneer onderhoudsbeurt auto?

Elke auto is anders. En gelukkig kunt u met elk merk en elk type auto terecht bij Auto Romar. Dus ook met uw elektrische auto.

Normaal gesproken is het slim om elk jaar – of na elke 15.000 kilometer - een kleine onderhoudsbeurt te doen. Of laat ons elk jaar een kleine onderhoudsbeurt doen. En of u nou een gloednieuwe of oude auto hebt, we doen al het auto-onderhoud vakkundig en voordelig.

  • Gaat u een lange reis maken? Kom dan langs voor een vakantiecheck.
  • Moet uw auto in topconditie zijn voor de winter? Laat dan een wintercheck doen
  • Wilt u klaar zijn voor de zomer? Maak dan een afspraak voor een zomercheck
  • En gaat u op reis met uw caravan? Maak dan gebruik van onze caravancheck

Is uw auto al klaar voor de zomer?

Wilt u dat uw auto in topconditie is voor de zomer? Kom dan langs voor een zomercheck bij Auto Romar. We controleren dan uw auto op verschillende belangrijke onderdelen zoals de accu, ruitenwissers, verlichting en het bandenprofiel. Zo kunt u veilig de weg op in de zomer en met een gerust hart de Route du Soleil volgen.

En wist u trouwens dat uw auto in de zomer het veiligst rijdt op zomerbanden? U heeft dan meer grip en u rijdt ook een stuk comfortabeler.

Merkonderhoud zo ingepland

Bij Auto Romar kunt u ook kiezen voor merkonderhoud met behoud van fabrieksgarantie. Onze vakkundige monteurs zijn specialisten in onderhoud voor alle grote merken, zoals Volkswagen, Ford, Peugeot, Audi of BMW. Vraag snel een offerte aan voor het onderhoud van uw auto.

 

Airco-onderhoud klaar terwijl u wacht

In de zomer wilt u natuurlijk niet in een snikhete auto zitten. Dus zorg ook voor goed airco-onderhoud. Zo voorkomt u onnodige reparaties en geniet u de hele zomer van een goedwerkende airco. Met de juiste temperatuur, de juiste luchtvochtigheid en zonder nare geurtjes.

Ook in de koude en natte maanden is het belangrijk om een goedwerkende airco te hebben. De airco onttrekt namelijk vocht uit uw auto en voorkomt zo dat uw ruiten beslaan.

 

Al het onderhoud en alle reparaties van uw auto snel en vakkundig uitgevoerd

Is er iets mis met uw auto? Dan kunnen we het bij Auto Romar snel voor u repareren. Neem dus even contact met ons op. Dan kunnen we u laten weten hoeveel tijd we nodig hebben en wat de kosten zijn.

 

Grote leasemaatschappijen gaan voor auto-onderhoud naar Profile

Daar zijn we natuurlijk behoorlijk trots op! Grote leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor APK, banden en onderhoud naar Profile. Defensie vertrouwt al jaren op Profile voor banden en alles wat daarbij hoort. En dat wil heel wat zeggen, want ze verwachten het beste vakmanschap en snelle service. Leuk om te weten toch! Dat maakt het nog makkelijker om ook voor Profile te kiezen.