Auto Romar voor reparatie, onderhoud en banden van uw elektrische auto!

Elektrische mobiliteit groeit fors. Bijna alle merken hebben inmiddels elektrisch aangedreven auto’s in hun gamma. Daarnaast zijn er nieuwe merken bijgekomen dat uitsluitend elektrisch aangedreven auto’s levert.

Rij direct met uw elektrische auto naar Auto Romar. Het adres voor reparatie, onderhoud en banden voor uw hybride of volledig elektrische auto. Onze monteurs hebben ruime ervaring met de elektrische systemen van alle merken. We staan klaar om u snel en vakkundig te helpen.

Profilers zijn gecertificeerd om uw elektrische auto te repareren en te onderhouden.

Er worden jaarlijks ruim 80.000 elektrische auto's op kenteken gezet in Nederland. De kans is dus groot dat u ook overstapt op elektrisch rijden. Goed om te weten dat u voor onderhoud en reparatie bij Auto Romar aan het juiste adres bent.

Onze monteurs zijn gecertificeerd voor onderhoud en reparatie van alle merken elektrische auto's en voldoen daarmee aan de wettelijke eisen. Zij beschikken over specifiek gereedschap en technische data om uw elektrische auto te kunnen onderhouden en repareren.

Het juiste advies voor uw bandenkeuze

Door de specifieke kenmerken van een elektrische auto is het van belang dat het juiste type band wordt gemonteerd. De auto is namelijk zwaarder en stiller dan een benzine of dieselauto en heeft daarnaast een andere gewichtsverdeling. Voor het juiste advies bij de bandenkeuze van uw EV bent u bij Auto Romar aan het juiste adres. Onze medewerkers op de vestiging informeren u hier graag over.

Opgeladen weer de deur uit!

Onze vestigingen beschikt over een elektrische laadpaal. Wel zo handig, want dan is er altijd een mogelijkheid om uw auto op te laden.