Auto Romar Hellevoetsluis & Spijkenisse

Welkom bij Auto Romar! De Mitsubishi dealer, Profile Car en Tyre servicecenter en Autohopper autoverhuurder in Hellevoetsluis en Spijkenisse.

Sinds 1990 is ons bedrijf officieel Mitsubishi dealer en vertegenwoordigen wij het mooie merk vanuit twee vestigingen voor het gebied Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee.

In de ruime showroom van de vestiging Hellevoetsluis zijn alle nieuwe Mitsubishi modellen te bezichtigen en is er een ruime keuze aan occasions. Uiteraard is er een grote werkplaats voor onderhoud en reparatie aan alle merken. Naast een ruime voorraad beschikken wij ook over meerdere dagelijkse leveringen waardoor stilstand beperkt blijft.

De vestiging Spijkenisse is een servicevestiging waar zowel Mitsubishi rijders als klanten van alle merken welkom zijn bij Profile Car en Tyre servicecenter. Uiteraard zijn wij specialist in banden en gebruiken hiervoor de modernste apparatuur. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en houden hun kennis op peil door uitgebreide opleidingen.

Voor het huren van een personenauto of een bestelwagen bent u zowel in Hellevoetsluis als Spijkenisse aan het juiste adres. Wij bieden een breed programma Autohopper auto’s, van een compacte stadauto tot een grote verhuiswagen met laadklep.

Auto Romar heeft door de jaren heen een fijne klantenkring opgebouwd die nog steeds verder uitbreid. Wij heten u dan ook van harte welkom om kennis te komen maken met ons bedrijf en onze medewerkers!

Wij nodigen u van harte uit kennis te maken via deze website, maar ook door een bezoek aan een van onze bedrijven!

Graag tot ziens!

 

 


Ik plan graag een
Werkplaatsafspraak

Bij ons kunt u 24/7 terecht voor het maken van een afspraak. Uiteraard nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de gewenste datum aan u te bevestigen.