Nieuws

Het was even schrikken vorig jaar, toen Mitsubishi Motors meldde dat zij alle verkoopactiviteiten in Europa gingen stoppen per 2023.

Gelukkig zijn zij onlangs op dit besluit teruggekomen en blijven wij als vanouds uw Mitsubishi Dealer in Hellevoetsluis en Spijkenisse! Of het nu is voor een nieuwe Mitsubishi of voor het onderhoud aan uw huidige auto, u kunt hiervoor ook in de toekomst gewoon bij ons terecht. Dit is natuurlijk goed nieuws en we kunnen zelfs al melden dat er vanaf 2023 ook twee gloednieuwe Mitsubishi modellen worden geïntroduceerd. Daar houden wij u natuurlijk van op de hoogte!


Is het warmer dan 7°C, dan is het weer tijd om je winterbanden te laten wisselen voor zomerbanden.

Waar winterbanden je de beste grip geven bij lage temperaturen en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt tijdens de warmere maanden. We raden je aan om van april t/m september op zomerbanden te rijden.

Heb je twee sets velgen - voor zowel de zomerbanden als de winterbanden - dan bespaar je op een bandenwissel. Bij Profile ben je ook aan het goede adres voor voordelige bandenopslag en ze zijn dan meteen verzekerd tegen brand en diefstal. Handig toch!

Maak direct een afspraak


De Aiways U5 kan sinds vorige maand ook getest worden in de Regio Rijnmond. Waar?
Jawel, bij Auto Romar! Hij staat al te glanzen in onze showroom!

Plan hier uw proefrit in om deze 100 % elektrische en royaal uitgeruste SUV uit te proberen.


Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan blijven wij onze website te vernieuwen.
Op onze site vindt u onder andere nieuws en informatie over de modellen van Mitsubishi, Aiways U5, ons aanbod in occasions, Profile Car & Tyreservice en Autohopper autoverhuur.

Ook kunt u eenvoudig en snel zelf online uw afspraak plannen, een proefrit aanvragen, de inruilwaarde van uw auto berekenen en meer! Nieuwsgierig geworden?

Klik hier en neem een kijkje!