Profile car & tyreservice

Regelmatig onderhoud staat garant voor jarenlang zorgeloos rijplezier. En natuurlijk voor het behoud van de waarde van uw auto. Auto Romar heeft de reputatie dat de kosten voor service en reparatie aangenaam laag zijn. Daar komt bij dat Auto Romar het reguliere onderhoud op uw auto verzorgt tegen speciale, concurrerende onderhoudsprijzen.

 

Autobanden
Of u nou een kilometervreter bent of een zondagsrijder: gemiddeld zitten we zo’n 20% van ons leven in de auto. En dan natuurlijk het liefst zo comfortabel en zo veilig mogelijk. Dat begint allemaal bij de band. Dat is namelijk het enige contactpunt tussen de weg en uw auto.

Ontdek meer

Onderhoud
Laat onze specialisten uw auto onderhouden. Voor een kleine beurt of een grote beurt; u kunt altijd bij ons terecht. Met goed onderhoud voorkomt u onveilige situaties op de weg, bespaart u op dure reparaties en verlengt u de levensduur van uw auto.

Ontdek meer

APK
APK staat voor algemene periodieke keuring. Door deze wettelijk verplichte keuring wordt voorkomen dat onveilige auto's, motoren en andere voertuigen deelnemen aan het verkeer. De keuring voorkomt dus veel gevaarlijke situaties.

Ontdek meer

Velgen
Een goede velg is belangrijk om de kwaliteit van uw banden te behouden. En met het grootste online assortiment velgen, mogen we ons gerust dé expert in velgen noemen. Wilt u nieuwe velgen kopen? Combineer het dan meteen met de bandenwissel.

Ontdek meer

Aircoservice
Geen snikhete auto in de zomer. En geen beslagen ramen in de winter. Kom voor de aircoservice naar Auto Romar. We helpen u snel, efficiënt en professioneel. Voorkom prijzige reparaties. Laat elk jaar uw airco onderhouden door de experts van Auto Romar.

Ontdek meer

Elektrisch
Elektrische mobiliteit groeit fors. Bijna alle merken hebben inmiddels elektrisch aangedreven auto’s in hun gamma. Daarnaast zijn er nieuwe merken bijgekomen dat uitsluitend elektrisch aangedreven auto’s levert.

Ontdek meer