Mitsubishi acties

 

Ontdek de Outlander PHEV INTENSE S

Nu met € 3.000 voordeel

De Intense S is een aantrekkelijk actiemodel op basis van de Outlander PHEV Intense, uitgebracht in een gelimiteerde oplage. Standaard biedt deze uitvoering alles om uw duurzame ritten het maximale comfort mee te geven.

Meer over de actie

Electric & more deal

Gratis laadpunt

Ontvang nu bij aanschaf van een nieuwe Outlander PHEV een gratis laadpunt inclusief motage en een pre-paid laadpas met € 250 laadtegoed. Zo heb je de perfecte start om thuis en publiekelijk te kunnen laden.

Meer over de actie

Ontdek nu ons voordeel

Geldig t/m 31 maart 2020

Bij Auto Romar hebben we altijd een model dat bij u past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar. Overstappen kan nu zeer voordelig, met een hoge inruilprijs voor uw huidige auto plus voordeel dat kan oplopen tot € 2.000!

Meer over de actie

Navigatie update voor MMCS met SD-kaart

Slechts € 79 i.c.m. onderhoudsbeurt

Navigatie update 2019 voor MMCS-systeem uitgerust met SD-kaart. De kaartdata is bijgewerkt tot en met juni 2018. De update is geschikt voor alle Mitsubishi-modellen die affabriek zijn voorzien van een MMCS navigatiesysteem met SD-kaart of Mitsubishi-modellen waar dit navigatiesysteem als accessoire is ingebouwd.

Neem contact met ons op

Ontdek de ASX LIFE

Nu met € 1.500 voordeel op ons voorraadmodel 2019

De ASX Life wordt onder andere geleverd met 16 inch lichtmetalen velgen, privacy glass, parkeersensoren achter en een zwarte roofrails.Meer over de actie