autoromar
Werkplaats
werkplaats

Mobiel + Onderhoud
Regelmatig onderhoud staat garant voor jarenlang zorgeloos rijplezier. En natuurlijk voor het behoud van de waarde van uw auto. Auto Romar heeft de reputatie dat de kosten voor service en reparatie aangenaam laag zijn. Daar komt bij dat Auto Romar het reguliere onderhoud op uw auto verzorgt tegen speciale, concurrerende onderhoudsprijzen.

Veiligheid centraal
Bij ons krijgt u een eerlijk advies en staat uw veiligheid altijd centraal. Een goede inspectie van uw auto is belangrijk en onze specialisten zorgen ervoor dat u veilig de weg op kan. Zo kunt u met een fijn gevoel de auto pakken wanneer u deze nodig heeft.

APK en banden
Auto Romar verzorgt voor u de APK keuring, verwisselen van zomer- of winterbanden, biedt u een gratis Wintercheck+ en heeft voor u het speciale Mobiel+Onderhoud service. Bij ons bent u dus altijd aan het juiste adres.

Garantie op onderhoud
Wij geven garantie op al onze werkzaamheden. U ontvangt van ons altijd eerlijk advies en we gaan nooit over tot actie zonder overleg. Daarnaast streven wij bij Auto Romar altijd-voor-u-klaar ervaring. Als u uw auto weer mee krijgt van onze monteurs, kunt u ervan uitgaan dat u voorlopig niet meer terug hoeft te komen.