autoromar
Profile Car & Tyreservice
logo-profile-car-en-tyreserviceprofile
Specialist in banden en velgen
Profile Car & Tyreservice is de specialist in banden en velgen, tevens zijn ze de grootste en snelst groeiende onafhankelijke autoserviceketen van Nederland. De organisatie bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor u.

Banden
Profile Car & Tyreservice is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Car & Tyreservice heeft oog voor uw belangen, maar ook voor het milieu. Daarom steunen wij ‘Het Nieuwe Rijden’.

Velgen
Door een set lichtmetalen velgen geeft u uw auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van uw auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van uw banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres.

Auto-onderhoud
Ook voor auto-onderhoud zit u bij Profile Car & Tyreservice goed. Vrijwel alle vestigingen voorzien klanten in een compleet service- en dienstenpakket, van APK tot autoruitreparatie. Profile Car & Tyreservice is compleet in allround autoservice!