Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Met Private Lease rijd je in een nieuwe Mitsubishi, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. In een paar stappen regel je Private Lease.

Nieuw rijden met Private Lease

Als privérijder blijft het vaak bij dagdromen: een glanzend nieuwe auto voor de deur. Met Private Lease wordt die droom werkelijkheid. Je rijdt een nieuwe Mitsubishi voor een vast bedrag per maand, volledig afgestemd op jouw wensen en budget. En een auto die je privé leaset, valt vaak ook prima te combineren met een eventueel mobiliteitsbudget van je werkgever.

In het vaste leasebedrag zijn opgenomen:

  • Reparatie
  • Onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer na 24u
  • Allriskverzekering (450 euro eigen risico op cascoschade)
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Pechhulp in heel Europa
  • Afleveringskosten
  • Btw

Met Private Lease kun je kiezen voor de ruime en compacte Space Star, de stijlvolle Eclipse Cross PHEV of de krachtige Outlander PHEV.


Benieuwd wat je per maand betaalt?

 

Space star

VANAF € 209 PER MAAND *


* o.b.v. 60 mnd/5.000 km per jaar

Eclipse Cross PHEV

VANAF € 539 PER MAAND *


* o.b.v. 60 mnd/10.000 km per jaar

Outlander PHEV

VANAF € 529 PER MAAND *


* o.b.v. 60 mnd/10.000 km per jaar

VIDEO

FINANCIERING OP MAAT

Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen over modellen, mogelijke financieringsvormen en voorwaarden.

DISCLAIMER

*Vanafprijs voor de Space Star o.b.v. 60 maanden en 6.000 km/jaar. Overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Inbegrepen bij Private Lease: € 25 euro brandstof, motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij een Space Star is € 0,08, max. minderkilometerprijs per km is 0,03. Bij de overige modellen is de max. meerkilometerprijs € 0,10, max. minderkilometerprijs per km is € 0,03. Private Lease bij Autoplanning wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Autoplanning.

Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.Bekijk voorwaarden.

Tarieven geldig bij bestelling en kentekenregistratie vanaf 1 juli t/m 30 september 2020.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.