Mitsubishi Onderhoud

Regelmatig onderhoud staat garant voor jarenlang zorgeloos rijplezier. En natuurlijk voor het behoud van de waarde van uw auto. Auto Romar heeft de reputatie dat de kosten voor service en reparatie aangenaam laag zijn. Daar komt bij dat Auto Romar het reguliere onderhoud op uw auto verzorgt tegen speciale, concurrerende onderhoudsprijzen.

 

Tarieven

Onderhoud en reparaties bij de Mitsubishi-dealer worden uitgevoerd met orginele onderdelen van Mitsubishi Motors.

Ontdek meer

Bandenservice

Met de Mitsubishi bandenservice ga je veilig de weg op onder alle omstandigheden, in de zomer en winter.

Ontdek meer

Aircoservice

Altijd een aangenaam klimaat in de auto? Regelmatig onderhoud van je airconditioning is belangrijk.

Ontdek meer

Ruitenservice

Ruitschade? Met de Mitsubishi Ruitenservice wordt de reparatie of vervanging van de voorruit altijd door vakmensen uitgevoerd.

Ontdek meer

APK-service

De APK is een wettelijk verplichte keuring die je laat uitvoeren. Kom langs bij je Mitsubishi dealer voor de APK-keuring.

Ontdek meer

Autoverzekering

De Dealer Autoverzekering is een complete autoverzekering die vrijwel alle situaties dekt, voor een aantrekkelijke premie.

Ontdek meer

Bandenmaat

De ideale maat van je Mitsubishi autobanden zijn belangrijk voor de optimale combinatie van veiligheid, wegligging, rijcomfort, geluidsniveau en brandstofgebruik.

Ontdek meer

Winterbanden

Veilig de winter door? Steeds meer automobilisten kiezen 's winters voor winterbanden. Deze kunt u bij ons bestellen en laten monteren.

Ontdek meer

Bandenspanning

Een verkeerde bandenspanning kan gevaarlijke situaties opleveren, want dit verhoogt de kans op een klapband, verlengt de remweg en vermindert de wegligging.

Ontdek meer