De nieuwe ASX vanaf € 30.990 rijklaar

ZIEN EN GEZIEN WORDEN

De rechthoekige lichtunits met richtingaanwijzers en LED-mistlampen zijn onder de standaard LED-koplampen geplaatst en versterken de krachtige houding van de ASX.

RED DIAMOND

De geprofileerde flanken dragen bij aan de stroomlijn en de actieve uitstraling van de ASX, die nog sterker tot uiting komt in de nieuwe, dieprode carrosseriekleur Red Diamond.

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO (SDA)

Met de verbeterde Smartphone-link Display Audio (SDA) ben je altijd connected. Integreer je smartphone met het multimediasysteem en geniet van de grotere, intuïtief te bedienen 8-inch touchscreen. Bedien jouw favoriete apps met je stem en kies altijd de snelste route dankzij TomTom-navigatie met real-time verkeersinformatie.

FOCUS OP VERFIJNING

Het interieur maakt een evolutie door. Dankzij de focus op verfijning, verbeterde stoffen en materialen en nieuw ontworpen bedieningselementen is het kwaliteitsgevoel van een onmiskenbaar hoger niveau.

ROBUUST & INGENIOUS

De ASX biedt alle voordelen van een SUV, maar is compact genoeg voor het drukke stadsverkeer. In lijn met het ontwerpthema ‘Robust & Ingenious’ oogt de vernieuwde ASX robuuster en avontuurlijker dat past bij onze 80-jarige 4WD-geschiedenis.

150 PK 2.0 BENZINEMOTOR MET EEN CVT-AUTOMAAT

Geniet van krachtige en verfijnde prestaties dankzij de geoptimaliseerde en uiterst efficiënte 2.0 MIVEC benzinemotor met 110 kW (150 pk) in combinatie met de beproefde INVECS III CVT-transmissie met 6-traps sportmodus.

FLEXIBELE LAADRUIMTE

Met een inhoud van 406 liter biedt de ASX een riante bagageruimte. De royale opening van de achterklep maakt het in- en uitladen extra eenvoudig. De praktische bruikbaarheid wordt nog eens vergroot met de neerklepbare achterbank en het skiluik in de rugleuning voor het vervoeren van extra lange voorwerpen.

ROBUUST

De vernieuwde achterzijde met nieuwe led-achterlichten versterken de visuele breedte. Samen met de gerestylede achterbumper, nieuwe skidplate en inzetstukken aan weerszijde oogt de ASX robuuster dan ooit.

SLIM & VEILIG

De ASX is uitgerust met een uitgebreid pakket van slimme veiligheidsvoorzieningen die jou beschermen en assisteren tijdens het autorijden, waaronder Forward Collision Mitigation (FCM), Lane Departure Warning (LDW) en Miss-acceleration Mitigation System.