Ontdek onze modellen

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een krachtige SUV, een wendbare en compacte auto, een plug-in hybride EV of een
 robuuste pick-up, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons altijd slaagt.

Nieuwe SPACE STAR vanaf € 12.990

NU IN ONZE SHOWROOM

Deze compacte auto is met zijn gunstige brandstofverbruik toonaangevend in zijn klasse. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, hij heeft volop bagageruimte en is moeiteloos te parkeren. Private lease vanaf € 209 per maand.

Ontdek meer

De nieuwe ASX vanaf € 30.990

NU TOT € 1000 INRUILBONUS

We wilden een echte alleskunner ontwikkelen. Een auto compact genoeg voor druk stadsverkeer en tegelijk met de grote bagageruimte en alle voordelen van een SUV.

Ontdek meer

ECLIPSE CROSS vanaf € 37.990

NU MET € 1.000 INRUILBONUS

We hebben een SUV ontwikkeld die indrukwekkende prestaties combineert met onze expertise in 4WD technologie. Het resultaat? Een unieke rijbeleving.

Ontdek meer

OUTLANDER vanaf € 40.990

NU MET € 2.000 INRUILBONUS

Deze zevenpersoons SUV met krachtige looks verraden zijn onvergelijkbare verfijning, robuuste eigenschappen en rijprestaties. De Outlander belooft ongeëvenaard SUV-rijplezier.

Ontdek meer

OUTLANDER PHEV vanaf € 35.990

NU MET ELECTRIC & MORE DEAL

We hebben deze auto ontworpen om aan te sluiten bij alles wat jij in het leven belangrijk vindt. Of het nu dagelijks woon-werkverkeer betreft of een rit buiten de stad, de Outlander PHEV is er klaar voor.

Ontdek meer

L200 vanaf € 25.990 ex BTW

STIJLVOLLE KRACHTPATSER

De L200 is ontwikkeld om elke uitdaging aan te kunnen. Hij is praktisch onverwoestbaar, heeft een enorme laadruimte en biedt het comfort dat je van een pick-up mag verwachten.

Ontdek meer