ZO FINANCIER JE EEN MITSUBISHI

Een nieuwe of gebruikte Mitsubishi op het oog, maar houd je liever je spaargeld achter de hand? Een lening kan je verder helpen.

HOE WERKT HET?

Je hebt de keuze om het hele aankoopbedrag of slechts een gedeelte te financieren. Je kunt een aanbetaling doen met de inruil van je huidige auto of van je spaargeld. Het restbedrag kun je financieren. De looptijd en het rentepercentage worden vooraf vastgesteld. Daarom blijft het maandbedrag tijdens de gehele periode gelijk. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Vast maandbedrag
  • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
  • Looptijden 12 tot 48 maanden
  • Geen maximaal te financieren bedrag
  • Extra of vervroegd aflossen mogelijk
  • Slottermijn mogelijk
  • Voor nieuwe auto’s en occasions
  • Kosteloze beëindiging van het contract bij overlijden
  • Jij bent eigenaar van de auto

Benieuwd wat de autofinanciering voor jou kan betekenen? Onze medewerkers beantwoorden graag alle vragen over modellen, mogelijke financieringsvormen en voorwaarden.

 

ONZE MODELLEN:

 

Space star

VANAF € 110 PER MAAND *


* o.b.v. 1.0 Entry met 35,10% aanbetaling.

Eclipse Cross PHEV

VANAF € 259 PER MAAND *


* o.b.v 1.5 ClearTec Pure met 32,60% aanbetaling.

Outlander PHEV

VANAF € 299 PER MAAND *


* o.b.v. 2.4 Pure met 31,80% aanbetaling.

Rekenvoorbeeld *

Model Consumentenprijs Inruilvoordeel Aanbetaling / Inruilwaarde Totaal kredietbedrag Looptijd in maanden Slottermijn Rente Totaal te betalen bedrag Maandtermijn
Space Star Cool+ € 14.490 € 750 € 4.825 € 9.165 60 € 2.898 5,9 % € 10.956 € 129
Eclipse Cross PHEV First Edition € 41.990 € 1.500 € 13.983 € 27.007 60 € 8.398 5,9% € 32.266 € 388
Outlander PHEV Intense € 43.490 € 2.500 € 14.482 € 26.008 60 € 8.698 5,9% € 31.154 € 384

*Genoemde maandbedragen in bovenstaand rekenvoorbeeld zijn o.b.v. een jaarlijks kostenpercentage/vaste debetrentevoet van 5,9%, 33,3% aanbetaling op de consumentenadviesprijs minus zomervoordeel en 60 maanden looptijd. Financiering is uitsluitend geldig op nieuwe (particuliere en zakelijke) klantorders. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen maximaal te financieren bedrag en een slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 12 tot 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden). Op de financiering zijn de algemene voorwaarden aflopend krediet van toepassing. Mitsubishi Motors Financial Services (MMFS) behoudt zich het recht voor de rente zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen vfn.nl/consumenten, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mitsubishi Motors Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.

De in het rekenvoorbeeld genoemde bedragen m.b.t. het inruilvoordeel zijn geldig op de consumentenadviesprijs van het betreffende Mitsubishi-model. Het voordeel is inclusief de dealerkorting, inclusief btw en uitsluitend geldig bij aanschaf via een officiële Mitsubishi-dealer. Het inruilvoordeel is geldig op geselecteerde modellen en op klantorders van 1 juli t/m 30 september, kentekenregistratie en tenaamstelling uiterlijk 30 september 2021, bekijk hier de voorwaarden. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen en specificaties kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Financiering op maat

Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen over modellen, mogelijke financieringsvormen en voorwaarden.

Disclaimer

MMFS is de handelsnaam voor financieringsactiviteiten voor Mitsubishi voertuigen aangeboden door RCI Financial Services B.V. en wordt gebruikt met toestemming van Mitsubishi Motors Corporation. RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781).

Bekijk de  algemene voorwaarden  die op het krediet van toepassing zijn. 

Dienstwijzer 

Bekijk hier de Dienstenwijzer. De dienstenwijzer geeft informatie over de particuliere diensten / services en de werkwijze van Mitsubishi Motors Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V.. 

Privacyverklaring

In het kader van haar dienstverlening verwerkt Mitsubishi Motors Financial Services persoonsgegevens. Mitsubishi Motors Financial Services is een handelsnaam van RCI Financial Services B.V. (hierna ‘’RCI’’). Informatie over de wijze waarop RCI je persoonsgegevens verwerkt, kun je raadplegen via de Privacyverklaring van RCI. Raadpleeg hier de Privacyverklaring.

Voor vragen en/of opmerkingen over de wijze waarop RCI omgaat met je persoonsgegevens, kun je per mail contact opnemen via dataprotectionofficer-netherlands@rcibanque.com. Of schriftelijk naar Mitsubishi Motors Financial Services, t.a.v. Data Protection Officer, Postbus 75760, 1118 ZX, Schiphol – Rijk